EETCAFE-PIZZERIA-GRILLROOM FADY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 307 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe-Pizzeria-Grillroom Fady. Meer weten? Ontdek meer

25 mrt 2024 om 10:11 Altijd de lekkerste shoarma en echt goede knapperige friet!
14 feb 2024 om 20:54 Ietsjes later dan gepland maar een heerlijk gerecht!
2 feb 2024 om 20:32 Eten helaas half koud. Vlees ook niet alles. En dat na 1 uur en 20 min wachten. Voortaan echt een andere keuze en niet meer bij Fady.
2 jan 2024 om 23:13 Packaging is slecht food is old like they make it from yesterday and they give it really,i order pasta its come by aluminum package like from lidl or jumbo hahahhahah
17 dec 2023 om 10:05 Niet gekregen wat ik had besteld. Shoarma speciaal besteld maar kreeg gewone. Friet was oud tenminste zo smaakte het. Ben veel beter gewend van fady. Maar deze keer was het echt niet goed.
30 nov 2023 om 16:25 Bestelling na een uur afgezegd…:
26 nov 2023 om 21:22 20-45 min wachttijd duurde anderhalf uur 2 keer gebeld ze zijn onderweg half uur later nog niemand is 8 min rijden en toen ik mijn eten had was alles koud
9 nov 2023 om 20:44 Snelle levering en lekker vers eten
28 sep 2023 om 1:34 Mooi op tijd eerder dan verwacht. Eten was goed gyros tikkeltje zout maar is ook maar wat je gewend bent. Friet goed gebakken. Prima Griek’s / Egyptische schotel.
6 sep 2023 om 0:12 Was heerlijk alles goed warm vriendelijke bezorger
30 aug 2023 om 19:48 Lekker gegeten aĺleen wel jammer dat die lekkere gekruide friet lauw was !Verder niks op aam t merken
27 aug 2023 om 10:28 Gewoon echt slecht... hier bestel ik niks meer..