EETCAFE-PIZZERIA-GRILLROOM FADY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe-Pizzeria-Grillroom Fady. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 8:29 Eten was echt heel lekker! Het enige wat tegenviel was hoe klein het bakje tzatziki was wat erbij zat voor maarliefst 5eu. Volgens mij zijn dat de kosten niet. Wel het eerste thuisbezorgd restaurant wat gewoon een beetje dressing in de sla doet. Top.
11 mei 2024 om 10:49 Food is cold and bad quality. Can't read delivery note, not caring about the order. Never eat from here again
28 apr 2024 om 20:09 Eten was echt slecht slappe friet vlees was net schoenzool geen smaak aan ik bestel hier nooit meer prijs verhouding klopt ook geen reet van veelste duur voor wat je ervoor krijgt
25 mrt 2024 om 10:11 Altijd de lekkerste shoarma en echt goede knapperige friet!
14 feb 2024 om 20:54 Ietsjes later dan gepland maar een heerlijk gerecht!
2 feb 2024 om 20:32 Eten helaas half koud. Vlees ook niet alles. En dat na 1 uur en 20 min wachten. Voortaan echt een andere keuze en niet meer bij Fady.
2 jan 2024 om 23:13 Packaging is slecht food is old like they make it from yesterday and they give it really,i order pasta its come by aluminum package like from lidl or jumbo hahahhahah
17 dec 2023 om 10:05 Niet gekregen wat ik had besteld. Shoarma speciaal besteld maar kreeg gewone. Friet was oud tenminste zo smaakte het. Ben veel beter gewend van fady. Maar deze keer was het echt niet goed.
30 nov 2023 om 16:25 Bestelling na een uur afgezegd…:
26 nov 2023 om 21:22 20-45 min wachttijd duurde anderhalf uur 2 keer gebeld ze zijn onderweg half uur later nog niemand is 8 min rijden en toen ik mijn eten had was alles koud
9 nov 2023 om 20:44 Snelle levering en lekker vers eten