EETCAFE-PIZZERIA-GRILLROOM FADY

EETCAFE-PIZZERIA-GRILLROOM FADY Egyptisch - Grieks - Italiaans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe-Pizzeria-Grillroom Fady. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 9:09 Lekkere griekse schotel, knapperige frietjes en heerlijke tzatzikisaus
17 apr 2022 om 19:15 . Bijna 2 uur op het eten zitten wachten. Terwijl ik een mail kreeg dat het 37 minuten duurde. Telkens een smoesje: over 20 minuten, we zijn onderweg of over 3 minuten. Terwijl we er 2 min vandaan wonen. Eten was ook niet meer warm
31 dec 2021 om 0:27 Prima.
18 dec 2021 om 23:02 Spareribs zijn voortreffelijk
24 nov 2021 om 9:12 Heerlijke gyros schotel, en de tzatziki was top.
21 nov 2021 om 21:54 Het eten was bijna koud. De gyros was redelijk, maar de friet was koud en hard. Niet echt lekker dus. Werd wel precies op tijd bezorgd.
15 nov 2021 om 0:11 Een half uur te laat en koud shoarma. De frietjes waren ook niet alles. Als nieuwe klant is dit gelijk de laatste keer!
6 nov 2021 om 23:19 Kapsalon was lekker, alleen bijna geen saus. Pizza was vreselijk! Heel vettig
6 okt 2021 om 9:04 Ronduit onbeschoft. Besteld met levertijd omdat ik eerder niet thuis was. Komen ze 1,5 uur! te vroeg. Moet ik het maar opwarmen, zodat hij eerder kon sluiten. Onbeschoft!!!
25 jul 2021 om 10:30 Bezorg tijd was 2 uur en 10 min en t was niet te freten
24 jul 2021 om 20:17 we hebben bijn 2 uur gewacht. er stond op de bezorgtijd 5 voor half 7, we kregen om 10 over half 8 het eten, en hebben kwart voor 6 besteld. Eten was niet enorm boeiend, slappe en lauwe patat. Er had paprika en saus bij moeten zitten dat was er niet.
18 jul 2021 om 22:20 Was heerlijk en zeker aan te raden. Onze eerste keer hier maar volgen er meer